Informasjon

Alt kler den smukke?

Alt kler den smukke bruker spreadshirt som samarbeidspartnere. De er ansvarlig for den tekniske nettbutikkdriften samt ordeprossesering, men ikke inneholdet i butikkene. For å komme i kontakt med spreadshirt, vennligst skriv en mail på engelsk til service@spreadshirt.net. Dersom du vil ha kontakt med Alt Kler Den Smukke skriver du en mail til kontakt@altklerdensmukke.com.

Produktene blir trykket og sendt fra Tyskland. Dette vil si at avgifter (mva. og toll) kan forekomme dersom summen overstiger 350 kr, og dersom de blir stoppet i tollen. Les mer på toll.no

Hva er fraktkostnadene?

Dersom du handler for mindre enn 199 kr betaler du bare 35 kroner i frakt, handler du over 199 kr betaler du 65 kr i frakt, og handler du over 4000kr er det gratis!

Rabatt?

Ja visst! Handler du over 1000kr får du automatisk 5% rabatt, handler du over 3500 kr blir det 7,5% rabatt og har du fylt opp handlekurven med varer for over 7000kr får du automatisk 10% rabatt.

Leveringstid?

Hvis alt går som det skal, noe det vanligvis gjør, er varen på vei til deg etter bare 48 timer! Vi har dessverre ingen innflytelse på hvor lang tid varene bruker i posten.